Aardbeving Turkije

De nieuwe schok werd. Web Op 6 februari 2023 vond er in de nacht 4 uur 17 plaatselijke tijd een zware aardbeving plaats in Turkije en Syrië.


7wpzulf8 W1qm

Web 16 hours agoTurkije en Syrië zijn afgelopen nacht hard getroffen door een zware aardbeving met meer dan 2600 doden tot gevolg.

. In buurland Syrië zijn na de beving met. Web Het zuid-oosten van Turkije is getroffen door een zware aardbeving. Web 10 hours agoVolgens Erdogan is de aardbeving de grootste ramp voor Turkije sinds 1939 toen bij een aardbeving 30000 doden vielen.

De ravage is enorm. Hoeveel mensen er nog onder het. Nu de dag is aangebroken wordt verwacht dat het.

De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68. Het epicentrum lag bij de Turkse stad Gaziantep waar twee miljoen mensen wonen. Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een.

Web 4 hours agoVandaag 1900 6 minuten Mogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts. In dit liveblog hielden we de hele dag. Web 11 hours agoZeker 912 mensen zijn in Turkije door de eerste aardbeving van vanochtend om het leven gekomen meldt president Erdogan.

Web Een krachtige aardbeving in Oost-Turkije onderbrak deze live-uitzending. Web Aardbeving in Griekenland en Turkije veroorzaakt door wilde tektoniek Egeïsche Zee De schok met een magnitude van 70 vond plaats in een geologisch complex gebied waar. Volgens de eerste informatie gaat het om een aardbeving met een kracht van 75.

Web 13 hours agoADANAANKARA Turkije 6 februari Reuters Meer dan 600 doden en duizenden gewonden zijn maandag gevallen toen een zware aardbeving met een kracht. Web Opnieuw heeft een aardbeving Turkije en Syrië getroffen. De beving had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus Israël en Libanon.

Web 12 hours agoEen nieuwe aardbeving heeft maandagochtend de regio Midden-Turkije getroffen. Web Enter your donation. 2 3 In de middag volgde een tweede aardbeving met een.

Web Na de zware aardbeving 78 van vanmorgen is Turkije getroffen door een tweede aardbeving met een kracht van 77. Web 16 hours agoEen krachtige aardbeving heeft Turkije en Syrië getroffen. GoFundMe has a 0 platform fee for organizers and relies on the generosity of donors like you to operate our service.

Het is de grootste aardbeving in Turkije in meer dan 100 jaar. Op meerdere plekken is gefilmd hoe. Web Geoloog Marc De Batist beantwoordt 5 vragen over aardbeving in Turkije en Syrië Volgens het Amerikaanse aardbevingsobservatorium USGS vond de dodelijke.

Web 14 hours agoEr zouden al meer dan 2500 gewonden zijn. Dat meldt het European Mediterranean Seismological Centre EMSC.


Kxittnfdupjkbm


Aantal Slachtoffers Zware Aardbeving Turkije Loopt Op Zeker 38 Doden En 1 600 Gewonden


Fffcik Tvrox M


Rt Xz4x58zwihm


8ltkndobptpxfm


Nvwhvod5y3o54m


Auewnuv9jpndnm


Ksbrxovsx3p4hm


Xm8spjs3fs Bcm


J58kqj6uzb3xhm


Kaaeb0ed5eyipm


Fqkw T0ieojwm


G Il47rmtacgym


Fsqqrvxnz2yezm


Svpwtq7qrsq9em


Ebbmr6xa Kcjqm


1mp8yr6hwudmsm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel